Nero Maya - Fondente al 75% di cacao

neromaya fondo2

Base prebilanciata ricca al di cioccolato in polvere a base di cacao Olandese al 75% da mescolare con acqua bollente, per esaltare il gusto fondente. Il prodotto non contiene latte.

BASE ALPINA

base alpina fondo web

BASE ALPINA, il cui LATTE IN POLVERE è garantito dal CERTIFICATO DI ORIGINE Alpina, che rende unico caratteristico il gusto del gelato.

Nero Maya - Fondente al 75% di cacao

neromaya fondo2

Base prebilanciata ricca al di cioccolato in polvere a base di cacao Olandese al 75% da mescolare con acqua bollente, per esaltare il gusto fondente. Il prodotto non contiene latte.

BASE ALPINA

base alpina fondo web

BASE ALPINA, il cui LATTE IN POLVERE è garantito dal CERTIFICATO DI ORIGINE Alpina, che rende unico caratteristico il gusto del gelato.

Brands

Nuova Tradizione was founded in 1986 in Montecchio Maggiore as a result of  the hard work of a group of specialists that defined a new line of semi-finished products to support the ice cream maker’s job.

The Company’s philosophy is expressed by its name, Nuova Tradizione, which states the strong will to strengthen and enhance the best ice cream tradition. Our products are characterised by their innovative contents, in full respect of  ice-cream makers’ expertise and Italian ice-cream tradition.

Quality, reliability and service are the values on which the Company has been founded and presented on the market.

Over the years the product range has been continuously widened and enhanced to meet the customers’ needs.

Thanks to a valuable Research & Development team and a flexible production, Nuova Tradizione can supply any sort of customized product to satisfy the customers’ demands.

Nuova Tradizione

Our Mission is our Brand name meaning. NUOVA TRADIZIONE marks the best way to reinforce... ...leggi

logonuovtradiz

Cgi Flavors

Used in Confectioner’s work to colour or enrich mix, baking products and creams flavour. You can use them also to avoid... ...leggi

logocgi

Misura

New semi finished products range developed to help the creativity of Ice Cream Makers…read more ...leggi

logomisura2

Pizzolotto

Alcohol aromas, Alcoholic and distilled infusions for the best Confectionery and Ice Cream tradition. ...leggi

logopizzolotto2

Vergani

In a high competitive market, price is very important ...leggi

logovergani2